Zvolte si oblast:

Zahajovací konference Programu CZ06 – Kulturní dědictví a současné umění (Pozvánka)

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Aktualizováno 24. 1. 2014
  • Zveřejněn finální program zahajovací konference pro PRG CZ06

Zahájení programu CZ06 - Kulturní dědictví a současné umění v rámci EHP Fondů 2009 – 2014

Ministerstvo financí jako Zprostředkovatel Programu CZ06 – Kulturní dědictví a současné umění si Vás dovoluje pozvat na Zahajovací konferenci Programu, která se uskuteční v Praze dne 5. února 2014 od 15. hodin v paláci Žofín

V rámci EHP a Norských fondů bude v České republice v následujících dvou letech alokací přesahující půl miliardy korun podpořena obnova českých kulturních památek a současně také živé umění v oblasti profesionálního divadla, tance, hudby, vizuálního a filmového umění.

Pozvánka na zahajovací konferenci Programu CZ06

Cílem konference je představit Program kultury financovaného z EHP fondů potenciálním žadatelům, partnerům z donorských zemí (Island, Lichtenštejnsko, Norsko) a všem dalším zájemcům ze strany odborné veřejnosti. Součástí je tisková konference.
Finální program zahajovací konference naleznete v příloze.

Dokument ke stažení

Jednou z priorit EHP a Norských fondů je posilování bilaterální spolupráce mezi Českou republikou a Islandem, Lichtenštejnskem a Norskem. Bilaterální spolupráce je podporována i v tomto Programu, a to jak v rámci obnovy kulturního dědictví, tak v programové oblasti zaměřené na současné umění, ve které je většina aktivit v povinné koprodukci.

Zahajovací konference představuje rovněž příležitost k neformálnímu setkání s potenciálními zahraničními partnery, a to u příležitosti večerního neformálního setkání v Muzeu Kampa (U Sovových mlýnů 2, Praha), kde od 19.30 hodin proběhne závěrečná část konference.

Bližší informace k zahajovací konferenci včetně finálního programu konference budou na této stránce zveřejněny v následujících dnech.

Vzhledem k omezené kapacitě konference, je nutné se pro účast na konferenci zaregistrovat, a to na: konferenceCZ06@mfcr.cz nejpozději do 29. ledna 2014. Uveďte prosím své jméno, instituci a zájem o účast na neformálním setkání.

V případě zájmu pouze o účast na neformálním setkání zašlete své údaje na Suzana.Jovasevicova@mfcr.cz nejpozději do 29. ledna 2014. Přednost mají zájemci z řad účastníků zahajovací konference a kontaktního semináře, pořádaného Ministerstvem kultury – Partnerem Programu dne 6. února 2014.

Bližší informace k Programu CZ06 – Kulturní dědictví a současné umění naleznete na stránkách Ministerstvo kultury – partnera Programu CZ06 – www.norskefondy.cz